Zkvalitnění odborného vzdělávání na Hotelové škole Vršovická
Prioritní osa: | 4. Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti | |
Specifický cíl: | SC 4.1 Navýšení kapacity a zkvalitnění předškolního, základního a středního vzdělávání a zařízení pro poskytování péče o děti do 3 let | |
Registrační číslo: | CZ.07.4.67/0.0/0.0/17_054/0001059 | |
Zaměření projektu: | Cílem projektu je zkvalitnění poskytování odborného vzdělávání na Hotelové škole Vršovická prostřednictvím zkvalitnění výukové infrastruktury pro předmět Technologie přípravy pokrmů. Tento předmět je základním stavebním kamenem pro osvojení si správných návyků a technologických postupů v oblasti gastronomie s důrazem na vaření a pečení. Potřebnost nové infrastruktury je dána zejména nárůstem žáků školy, stávající infrastruktura je již nedostatečná. | |
Žadatel: | Hotelová škola, Praha 10, Vršovická 43 | |
: | ||
Výše schválené podpory: | 1 791 710 Kč | |
Harmonogram: | 01.09.2019 - 30.08.2020 | |
WWW: | www.shs.cz |
Cílem projektu je zkvalitnění poskytování odborného vzdělávání na Hotelové škole Vršovická prostřednictvím zkvalitnění výukové infrastruktury pro předmět Technologie přípravy pokrmů. Tento předmět je základním stavebním kamenem pro osvojení si správných návyků a technologických postupů v oblasti gastronomie s důrazem na vaření a pečení. Potřebnost nové infrastruktury je dána zejména nárůstem žáků školy, stávající infrastruktura je již nedostatečná.