Vybavení a modernizace učebny pro výuku odborného předmětu gastronomie
Prioritní osa: | 4. Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti | |
Specifický cíl: | SC 4.1 Navýšení kapacity a zkvalitnění předškolního, základního a středního vzdělávání a zařízení pro poskytování péče o děti do 3 let | |
Registrační číslo: | CZ.07.4.67/0.0/0.0/17_054/0001055 | |
Zaměření projektu: | Předkládaný projekt řeší komplexní vybavení konkrétní učebny pro provádění praktické výuky, gastrostudia Střední školy hotelnictví a gastronomie SČMSD Praha v Klánovicích. Projekt je jednoznačně v souladu s obsahem Výzvy 37, OP Praha - Pól růstu, neboť si klade za cíl vybavit konkrétní školní prostory - učebnu pro rozvoj kompetencí v odborném předmětu gastronomie (dle profilace střední školy). | |
Žadatel: | Střední škola hotelnictví a gastronomie SČMSD Praha, s.r.o. | |
: | ||
Výše schválené podpory: | 2 421 069 Kč | |
Harmonogram: | - | |
WWW: | www.hotelova-skola.cz |
Předkládaný projekt řeší komplexní vybavení konkrétní učebny pro provádění praktické výuky, gastrostudia Střední školy hotelnictví a gastronomie SČMSD Praha v Klánovicích. Projekt je jednoznačně v souladu s obsahem Výzvy 37, OP Praha – Pól růstu, neboť si klade za cíl vybavit konkrétní školní prostory – učebnu pro rozvoj kompetencí v odborném předmětu gastronomie (dle profilace střední školy).