Realizované projekty

Rozvoj kompetencí v oblasti udržitelného rozvoje vedoucí ke snížení plýtvání potravin

Prioritní osa:4. Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
Specifický cíl:SC 4.2 Zvýšení kvality vzdělávání prostřednictvím posílení inkluze v multikulturní společnosti
Registrační číslo:CZ.07.4.68/0.0/0.0/20_079/0002105
Zaměření projektu:Záměr projektu vychází z problematiky plýtvání potravinami (Udržitelný rozvoj - Sociální pilíř). Jeho cílem je
Žadatel:Univerzita Karlova
Partner:
Výše schválené podpory: 5 651 755,44 Kč
Harmonogram:

Zahájení projektu: 1. 11. 2021

WWW:https://pedf.cuni.cz/

Záměr projektu vychází z problematiky plýtvání potravinami (Udržitelný rozvoj – Sociální pilíř). Jeho cílem je naplnit závazek vyplývající ze stanoviska EU a snížit u pražských CS dětí a žáků na zapojených ZŠ plýtvání jídlem. Tohoto cíle bude dosaženo skrze aplikaci aktivizujících metodik, vzdělávacích programů a interaktivních médií, která pomůžou CS Pracovníkům v pedagogice na zapojených pražských školách se změnou postojů a behaviorálního vzorce u CS dětí a žáků.