Rozvoj kompetencí v oblasti udržitelného rozvoje vedoucí ke snížení plýtvání potravin
| Prioritní osa: | 4. Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti | |
| Specifický cíl: | SC 4.2 Zvýšení kvality vzdělávání prostřednictvím posílení inkluze v multikulturní společnosti | |
| Registrační číslo: | CZ.07.4.68/0.0/0.0/20_079/0002105 | |
| Zaměření projektu: | Záměr projektu vychází z problematiky plýtvání potravinami (Udržitelný rozvoj - Sociální pilíř). Jeho cílem je | |
| Žadatel: | Univerzita Karlova | |
| Partner: | ||
| Výše schválené podpory: | 5 651 755,44 Kč | |
| Harmonogram: | Zahájení projektu: 1. 11. 2021 | |
| WWW: | https://pedf.cuni.cz/ |
Záměr projektu vychází z problematiky plýtvání potravinami (Udržitelný rozvoj – Sociální pilíř). Jeho cílem je naplnit závazek vyplývající ze stanoviska EU a snížit u pražských CS dětí a žáků na zapojených ZŠ plýtvání jídlem. Tohoto cíle bude dosaženo skrze aplikaci aktivizujících metodik, vzdělávacích programů a interaktivních médií, která pomůžou CS Pracovníkům v pedagogice na zapojených pražských školách se změnou postojů a behaviorálního vzorce u CS dětí a žáků.